Desert rapid cu visine si ciocolata

de Oana in Dulciuri, 4 Iul 2009 | 15942 vizualizari

 

Un mousse delicios, rapid si foarte racoros!

 

INGREDIENTE

  • o ciocolata cu lapte
  • 250 g frisca lichida
  • 300 de grame visine fara samburi (lasate cu zahar peste noapte)
  • cativa biscuiti
  • ciocolaa rasa pentru decor
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert rapid cu visine si ciocolata:

Inspirata de desertul Rodei "Padurea Neagra" am incropit repede un mousse de ciocolata acompaniat de niste visine.

Visinele imi ramasesera de la prajitura cu visine, aveau zahar pe ele si mult sirop buuun. Frisca se bate cu mixerul si se opresc doua linguri cu varf pentru decor. Ciocolata se topeste impreuna cu 2 linguri din siropul de visine. Se amesteca 3 linguri de frisca cu ciocolata topita, apoi se rastoarna toata compozitia peste frisca ramasa si se incorporeaza bine.

Se aseaza cate un biscuite in cupele pregatite, apoi o lingura cu varf de crema cu ciocolata, visine, frisca, iar crema de ciocolata. Se orneaza cu frisca, ciocolata rasa si un biscuite. Se lasa la rece 2 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rapid cu visine si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort Toffifee