Desert prajitura tavalita in nuca de cocos

de Cofetarul Vesel in Prajituri, 28 Dec 2017 | 6837 vizualizari

 

Reteta romaneasca: Va invit cu mare drag sa incercati aceasta reteta!!!

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 350 gr faina alba
  • 250 ml lapte
  • 3 oua
  • 150 gr zahar
  • 250 gr margarina
  • 10 gr praf de copt
  • 1 esenta de vanilie
  • Glazura:
  • 200 gr margarina topita
  • 100 gr ciocolata amaruie
  • 50 ml apa
  • Pentru decor:
  • 100 gr nuca de cocos
Portii: 30
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura tavalita in nuca de cocos:

Blat: Amestecam zaharul cu esenta de vanilie si margarina pana obtinem o crema. Adaugam treptat ouale, apoi laptele, faina si praful de copt. Amestecam si dam blatul la copt 35 de minute, la 180C. Dupa ce s-a racit, taiem blatul in cuburi.

Glazura: Punem margarina topita pe foc, adaugam ciocolata si apa si amestecam bine. Dupa ce ciocolata s-a topit, luam glazura de pe foc.

Asamblarea prajiturii: Luam cate o bucata de blat, o inmuiem in glazura, apoi o tavalim in nuca de cocos. Prajiturile vor sta 2 ore la frigider, dupa aceea pot fi servite!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura tavalita in nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Melcisori cu nuca