Reteta e luata de pe site-ul Oanei Durican.
Pentru blat, in 200 ml de apa se topesc untul, cacaua si zaharul, pe foc mic.
Se ia de pe foc, se adauga esenta de vanilie si se lasa la racit.
Cand s-a racit, in compozitie se adauga ouale, pe rand, amestecand energic, apoi se adauga faina amestecata cu praf de copt.
Toata compozitia se pune intr-o tava cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit, pentru 30-35 min.
Cand este gata, se lasa la racit cu usa cuptorului deschisa.
Pentru crema, se topesc la foc mic 50 g unt cu zaharul, laptele si ciocolata. Se lasa la racit.
Intre timp, se mixeaza restul de unt, pana se face spuma, apoi se adauga compozitia cu ciocolata racita, putin cate putin.
Crema se intinde peste blat si se da la frigider cateva ore.
Se portioneaza cand este rece.