Pentru foi:
Se mixeaza albusurile impreuna cu praful de sare, se adauga treptat zaharul si se mixeaza pana la diluare. Se freaca galbenusurile cu untul topit si racit, apoi se adauga peste albusurile batute spuma amestecand usor de sus in jos cu o paleta. La final se pune si faina cernuta, amestecandu-se usor. Compozitia se imparte in patru, pregatindu-se tavile tapetate cu hartie de copt si punand cu lingura din compozite niveland usor. Fiecare tava se coace 12-15 minute in cuptorul preincalzit, la 175 de grade C.
Pentru crema:
Cele 8 galbenusuri se freaca bine cu 8 linguri de zahar si 2 linguri de lapte, apoi se pun pe baie de aburi. Se lasa la racit. Cand este rece crema, se amesteca cu untul facut spuma cu cele 3 pachete de zahar vaniliat.
In alt castron se bat albusurile de la oua cu cele 8 oua cu restul de 8 linguri de zahar pe baie de aburi si se adauga in ele nuca de cocos.
Se trece la asamblarea prajiturii si anume : peste prima foaie se pune crema de galbenusuri, se pune foaia nr II, apoi crema de albusuri cu nuca de cocos, foaia III cu crema de galbenusuri, iar peste foaia nr IV se pune din nou crema de albusuri si nuca de cocos.