O prajitura rapida facuta la cererea fiului meu.
A zis ca este delicioasa si le-a mancat aproape pe toate
Este foarte raspandita in Franta si usor de facut dar atentie la timpul de coacere, ciocolata din mijloc trebuie sa ramana lichida. .
https://www.blogulluicatalina.com/2018/08/prajitura-mi-cuit-cu-ciocolata.html
Topiti ciocolata la bain-marie, apoi adaugati untul taiat bucatele. Amestecati bine si lasati sa raceasca.
Frecati ouale cu zaharul, apoi incorporati faina.
Adaugati ciocolata topita.
Amestecati bine.
Incalziti cuptorul la 180°C.
Ungeti formele si puneti 1/3 din compozitie (o lingura plina in fiecare forma).
In fiecare forma puneti 2 bucatele de ciocolata si acoperiti cu restul compozitiei.
Dati la cuptor timp de 12-13 minute, ciocolata din interior trebuie sa ramana lichida.
Serviti caldute cu crema engleza sau cu inghetata.