Pentru blat se bat albusurile spuma cu zaharul,apoi se adauga nucile,faina,cacaua si untul topit si se amesteca cu o spatula.
Punem compozitia intr o tava de aprox 49 lungime si 29 latine tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit 160 de grade pentru 30 de minute.Dupa ce este gata se rastoarna pe un platou ca sa se raceasca, aveti grija ca se rupe foarte repede.
Pentru crema se pune gelatina in 50 ml apa rece si lasam 10 minute.Amestecam galbenusurile cu zaharul si 200ml frisca lichida apoi punem pe bain marie.Lasam 5 minute apoi adaugam ciocolata taiata bucati si lasam inca 5 minute dar amestecam continuu.Dam cratita dupa foc, adaugam gelatina si amestecam pana se topeste.Lasam crema sa se raceasca.Dupa ce s a racit se amesteca cu 200 ml frisca batuta si zahar pudra.Bomboanele le maruntim si le adaugam in crema.
Punem crema peste blat, nivelam si dam la frigider 2 ore.
Mixam nutella cu mascarpone si adaugam peste crema.
Pofta buna!