Ceva rapid si delicios, combinatia de zmeura ( dulceata) cu nuca mi se pare wow....nu stiu cum vi se pare voua, vorba aia ''gusturile nu se discuta''....:D
Am folosit o tava cu dimensiunile de 24/32 cm tapetata cu hartie de copt.
Untul la temperatura camerei l-am frecat bine cu zaharul pudra, am adaugat ouale si am omogenizat. Adaugam praful de copt si-l stingem cu cateva picaturi de otet si la final incorporam faina cernuta. Acest aluat il intindem in tava tapetata cu hartie de copt, apoi adaugam dulceata de zmeura si nivelam. Cele 4 oua impreuna cu zaharul pudra le mixam foarte bine apoi adaugam nuca macinata si omogenizam, aceasta glazura o intindem peste dulceata de zmeura.
Cuptorul electric il setam la functia pentru coacere prajituri la 180 grade C, apoi bagam tava in cuptor pentru cca 35-40 min, pana ce glazura se rumeneste frumos. Se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca, apoi se portioneaza.