Blatul: Cacaua se amesteca cu zaharul, apoi se adauga cafeaua fierbinte, ouale, faina, praful de sare, uleiul, laptele, praful de copt si bicarbonatul stins in putin otet. Se pune intr-o tava de 25x25 cm si se coace 30-35 minute. Este posibil sa nu creasca uniform (depinde de cuptor), dar e foarte gustoasa prajitura.
Crema: Se amesteca untul (la temperatura camerei) cu mascarpone, apoi treptat se pune cate o lingura in untul de arahide. Treptat se adauga restul.
Sos caramel: Se caramelizeaza zaharul pana devine auriu spre aramiu. Se toarna putin cate putin din frisca lichida. Vor iesi aburi, atentie! Apoi se lasa la racit. Cand este cald, se pune untul.
Se unge blatul racit cu crema de unt de arahide si se pune sosul de caramel. Se pune la frigider 1-2 ore, pana se intareste caramelul.
Glazura: Se incalzeste frisca lichida, dar cand ajunge la punctul de fierbere, se inchide ochiul si se adauga ciocolata (rupta in bucatele).
Se pune glazura peste crema, se rade ciocolata si se da la frigider.