Foietaj cu crema de ciocolata

de xana in Prajituri, 25 Feb 2014 | 22141 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet de foietaj
  • 60 gr praf de budinca de ciocolata
  • 200 ml lapte
  • 1 lingura cu varf de Nutella
  • 30 gr margarina
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu crema de ciocolata:

Taiem aluatul in dreptunghiuri nu prea mici si il punem intr-o tava cu hartie de copt. Dam la cuptorul incalzit la 200 de grade pana se rumeneste putin apoi cand s-a racit taiem fiecare dreptunghi in jumatate, pe orizontala.

Cat timp aluatul e in cuptor facem crema astfel: praful de bubinca il amestecam bine cu laptele pana se omogenizeaza si il punem pe foc pana se ingroasa. Adaugam Nutella si margarina si amestecam bine pana se topesc. Lasam la racit.

Se umplu dreptungiurile cu crema, lasand putin si pentru ornat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu crema de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu ciocolata