Desert prajitura cu ulei de cocos, mere si gem, de post

de Rocsi in Prajituri, 26 Mar 2019 | 6700 vizualizari

COMENTARII (22)

Gherca Daniela 1

26.03.2019, 11:23

ce bine arata!

vasimur 1

26.03.2019, 11:26

RODIMUR 1

26.03.2019, 11:26

Daaaa, cred că este grozavă...!

mirela0911 1

26.03.2019, 11:35

Ce combinatii .... cocos, mere, gutui .... savurez cu gandul!

mihaelar63 1

26.03.2019, 11:43

Foarte buna !!!! Esti draguta cand spui ca ,, noi devoram " Parca imi inchipui

MotanLaOale 1

26.03.2019, 11:53

buna buna

Gabriela_Gh 1

26.03.2019, 12:19

Buna prajiturica ai facut!

Rahela Velicu 1

26.03.2019, 14:47

Stefania1964 1

26.03.2019, 15:19

aromata si tare, tare buna!

Constelatialeu 1

26.03.2019, 15:37

Cred ca aluneca mai bine pe gat de la uleiul ala....

Merisor 1

26.03.2019, 16:07

Ce bunătate de prăji ai făcut!

Rocsi 1

26.03.2019, 18:30

Va multumesc mult de tot pentru aprecieri!

Rocsi 1

26.03.2019, 18:31

Mihaela, chiar am devorat aceasta prajitura. Ne plac enorm prajiturile cu mere, tartele cu fructe, renunt oricand la o felie de tort, la o prajitura cu crema, pentru asa ceva!

Tabita _ 1

26.03.2019, 19:10

Ce buna!

PopaAngela 1

26.03.2019, 19:29

Adauga comentariu...

Adi 1

26.03.2019, 20:20

Foarte buna!

Ancutsa 1

26.03.2019, 21:46

Interesanta si foarte buna!

Rocsi 1

27.03.2019, 11:04

Va multumesc mult!

dantes 1

28.03.2019, 09:17

Buna!

Rocsi 1

28.03.2019, 21:01

Multumesc!

-Marius- 1

10.04.2019, 07:46

Rocsi 1

10.04.2019, 11:35

Multumesc!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Napolitane cu crema de lapte praf si biscuiti