Desert prajitura cu piersici

de Bucataras Diana in Prajituri, 26 Mar 2018 | 2585 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piersici
  • 6 oua
  • 200 g zahar
  • 200 g faina
  • 100 ml ule
  • 50 ml apa
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • un praf de sare
  • 1 plic praf de copt
  • esenta de rom
  • esenta de vanilie
  • scortisoara
  • cardamom
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu piersici:

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat cu zaharul si cu praful de copt stins in otet. Galbenusurile le mixam cu apa, uleiul, praful de sare, zaharul vanilat, esentele, scortisoara si cardamomul, apoi le adaugam peste albusuri impreuna cu faina si le amestecam. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt punem compozitia apoi asezam piersicile feliate. Dam la cuptorul preincins la 200 grade pana trece testul cu scobitoarea. Servim cu pofta!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu piersici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Piersici