Desert prajitura cu orice fel de fructe

de susu in Prajituri, 3 Iul 2012 | 114339 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr visine, caise sau capsuni
  • 8 oua
  • 16 linguri de zahar
  • 16 linguri de faina
  • 1/2 ceasca ulei (10 linguri mari)
  • coaja de lamaie si portocale
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1/2 pliculet praf de copt
  • esente
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu orice fel de fructe:

Bati galbenusurile cu zaharul pana isi dubleaza volumul si apoi adaugi uleiul treptat. Albusurile batute spuma tare se adauga peste galbenusuri impreuna cu esentele, dupa plac, zaharul vanilat si la final faina amestecata cu praful de copt. Se omogenizeaza usor, cu o spatula, de jos in sus, sa nu se lase bezeaua de albusuri. Aluatul se rastoarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Fructele curatate de samburi se tavalesc putin prin faina sau se presara deasupra lor zahar vanilat, pentru a nu se lasa la fundul tavii. Se pun fructele peste compozitia de blat. Se da tava la cuptor, la 180 de grade, pentru 20-25 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu orice fel de fructe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec delicios cu visine