Am pornit de la reteta lui Miremic ''Prajitura Oco'', doar ca de lene sa mai sparg nuci am facut un amestec de nuci, migdale si fistic, din fiecare cate putin....cat sa imi ajunga pentru tava pe care am folosit-o, 24 / 36 cm.
Am folosit o tava tapetata cu hartie de copt cu dimensiunile de 24/ 36 cm.
Blat: Untul moale l-am mixat cu zaharul, am adaugat cacao si am continuat sa mixez. Separat am amestecat faina cu nuca macinata, migdalele macinate si fisticul macinat. Albusurile le-am mixat cu un praf de sare pana am obtinut o spuma tare. Am adaugat in untul frecat cate 2 linguri din amestecul uscat, le-am incorporat, apoi am adaugat 2 linguri de albusuri batute spuma, le-am incorporat cu miscari lente de jos in sus. Am procedat asa pana ce am terminat amestecul uscat si albusurile de incorporat.La final am adaugat 80 g de stafide si am omogenizat compozitia, am intins-o in tava tapetata cu hartie de copt. Deasupra am presarat 50 g stafide.
Crema. Am mixat galbenusurile cu zaharul pana si-au dublat volumul si si-u schimbat culoarea. Aceasta crema obtinuta am intins-o in tava peste blat, am nivelat apoi am dat tava la cuptorul preincalzit la 180 g pentru cca 35-40 min. Cand incepe s as erumeneasca frumos deasupra se pune o hartie de copt sa nu se arda prea rau crema ( eu m-am luat cu altele si am cam bronzat-o) , este gata cand trece testul scobitorii. Se scoate din cuptor si se lasa la racit apoi se portioneaza. Daca va place combinatia va spun ca merita incercata.