Desert prajitura cu mere si branza de vaci

de oanapl in Prajituri, 15 Mar 2017 | 13303 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1 praf de sare
  • 10 linguri zahar
  • 8 linguri ulei
  • 12 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • Umplutura
  • 5 mere
  • 2 linguri zahar brun
  • 20 ml apa
  • 200 gr branza de vaci
  • 2 oua
  • 2 linguri zahar
  • 2 linguri gris
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu mere si branza de vaci:

Speli merele, le cureti de coaja, le tai in cubulete si le pui la calit intr-un vas cu 2 linguri de zahar brun si apa. Le lasi pana se inmoaie putin.

Amesteci branza cu ouale, zaharul si cu grisul.

Bati ouale cu praful de sare, cu ajutorul unui mixer. Pui zaharul si mai amesteci putin. Adaugi uleiul si omogenizezi. Adaugi faina cernuta cu praful de copt si amesteci usor, cu o lingura de lemn, pana se omogenizeaza compozitia. 

Torni 3/4 din compozitie in tava unsa cu unt. Pui crema de branza din loc in loc, apoi, pui cubuletele de mere, iar deasupra torni restul compozitiei.

Dai tava la cuptor preincalzit, la 180 de grade C si coci prajitura timp de 40-45 de minute, pana cand e bine rumenita si trece testul scobitorii.

 O lasi la racit pe un gratar, apoi o portionezi. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu mere si branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu morcovi si ghimbir