Am incercat reteta asta pentru prima data-i se spune ´invizibila´pntru ca e constituita aproape doar din mere-straturi de felii subtiri de mere legate intre ele cu un aluat asemanator cu cel al unui Claufotis; Mi-a placut mult !
Am batut cu mixerul ouale intregi cu sare, zahar, vanilie pana s-a dublat volumul si am obtinut o conistenta spumoasa, alba; intre timp eu am curatat merele si le-am taiat in sferturi, apoi le-am feliat (daca aveti un robot care feliaza e de mare ajutor-eu am folosit -daca nu aveti taiati feliile cat mai subtiri posibil);
La oua am adaugat apoi treptat laptele, untul topit si racit; faina amestecata cu praful de copt;
Adaugam merele amestecand pana se incorporeaza.
Tava dreptunghiulara se unge putin cu margarina si punem hartie de copt.
Turnam compozitia in tava si dam la cuptorul preincalzit la 180º, pentru 50-55 minute.
Scoatem din cuptor, lasam sa se raceasca putin si o rasturnam pe un platou; pudram cu zahar praf amestecat cu scortisoara.