Desert prajitura cu mere

de loredanaaa in Prajituri, 24 Mar 2017 | 2175 vizualizari

 

Este o reteta simpla si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 200 gr zahar
  • 180 gr faina
  • 1 praf de copt
  • esenta de rom
  • coajă de lamaie
  • 6 mere
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu mere:

Ouăle le mixați cu zaharul, pana ce devin ca o crema si isi dubleaza volumul. 

Adaugati faina amestecata cu praful de copt, in ploaie, amestecand usor cu o paleta de sus in jos.

Adaugati esenta si coaja de lamaie, amestecati.

Taiati merele cubulete si le asezati intr-o tava tapetata cu unt si pesmet sau hartie de copt.

Turnati compozitia peste mere.

Puneti tava in cuptor, la temperatura medie, pana se rumeneste bine.

Dureaza aproximativ 20 de minute, la 180 de grade C.

 Faceti proba cu scobitoarea, daca e gata, lasati-o sa se răcească. 

Dupa ce s-a racit, o pudrati cu zahar pudra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu mere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu iaurt si prune