Speli gutuile si le cureti de seminte, apoi le tai in cubulete mici.
Intr-un vas in care vei coace prajitura, pui la caramelizat cele 100 g zahar pana capata culoarea aurie. Cand s-a caramelizat, adaugi 50 g unt si amesteci sa se topeasca totul.
In acest amestec, pui gutuia tocata si amesteci sa se distribuie pe toata suprafata bucatilor de fruct. Lasi timp de 5-10 minute, apoi inchizi focul si lasi sa se raceasca.
In acest timp, separi ouale si bati spuma albusurile cu un praf de sare si zaharul adaugat lingura cu lingura si zaharul vanilat. Adaugi apoi galbenusurile si uleiul amestecand usor cu telul si la sfarsit faina amestecata cu praful de copt pe care le incorporezi usor prin rasturnare cu telul fara sa amesteci energic.
Torni blatul in vasul cu fructele caramelizate dupa ce ai uns peretii cu o pensula inmuiata in unt topit si da la cuptor pt circa 30 minute, in functie de grosimea prajiturii.
Cand s-a copt, desprinzi cu un cutit marginile blatului. Pui un platou pe masura deasupra si rastorni prajitura.
Dupa ce s-a racorit, adaugi ciocolata topita ( pe baia de aburi si amestecata cu putin unt) si ornezi cu nuca de cocos.