Se pun la foc pentru foi mierea de albine, zaharul, uleiul, laptele, sarea, oul, bicarbonatul de sodiu stins cu zeama de lamaie sau cu otetul pana se inchide la culoare. Se lasa sa se raceasca putin, apoi se adauga faina treptat pana se obtine un aluat bun de intins.
Din aceasta compozitie se coc 3 foi pe dosul tavii unsa cu ulei.
Pentru crema: Se pune nuca si laptele la fiert impreuna cu zaharul se fierb pana se ingroasa putin. Se lasa putin sa se raceasca dar nu de tot, deoarece pana inca este calda crema se adauga pe rand margarina taiata bucatele si se omogenizeaza taiata in crema. Se amesteca pana ce margarina se topeste. Se pune si esenta de rom, iar cu crema asa calduta se umple cele 3 foi rezultate.
Deasupra se pudreaza cu zahar pudra.
1
Pentru crema se poate freca untul cu 2 linguri de zahar pana devine o spuma apoi se adauga putin din crema racita si se amesteca, astfel iese o crema mai pufoasa.
2
Daca se amesteca untul in crema calda nu este asa de pufoasa dar gustul de nuca parca este mai intens , nu se simte asa tare gustul de margarina.