Desert prajitura cu crema de vanilie si spuma de ness

de T I M E A in Prajituri, 26 Dec 2012 | 524811 vizualizari

COMENTARII (109)

Constelatialeu 1

14.04.2013, 17:47

Ce bine arata,chiar daca n-am eu vorbe cu cafelele de nici un fel....

antonella 1

14.04.2013, 18:04

Buna, cred ca este foarte buna prajitura si vreau sa o fac si eu. Crezi ca tine 2 zile la frigider? Sau mai bine zis ma refer la spuma de ness daca nu se lasa... sau cum se va pastra 1-2 zile...

Micutza Luana 1

14.04.2013, 18:23

favorit direct !!!

T I M E A 1

14.04.2013, 19:10

Antonella sta si mai mult de 2 zile la frigider si nu se lasa spuma deloc

gia_g 1

14.04.2013, 19:27

am facut si eu acum prajitura, din pacate nu mi-a prea crescut blatul, poate trebuia un pic de praf de copt?Multumesc!

T I M E A 1

14.04.2013, 19:50

Gia asa e blatul asta fara praf de copt si nu trebuie sa fie foarte inalt. Poti pune daca vrei praf de copt

gia_g 1

14.04.2013, 19:57

ok, multumescma asteptam sa iasa mai inaltin rest arat f bine

gio 1

09.05.2013, 20:57

GJ203702390 1

14.05.2013, 09:43

e o prajitura f buna eu am facut-o pana acum de 2 ori

camicamibv 1

21.06.2013, 21:08

dragelor,prajitura asta e extraordinar de buna.insa desi am respectat instructiunile,a doua zi cand sa tai prajitura,suprizapuma de albus se evaporase ce am facut gresit? am nevoie de un sfat,va rog. multumesc anticipat

GJ203702390 1

30.07.2013, 23:10

mie nu mi-sa antamplat a iesit ok si o s-o mai fac si maine iara este excelenta

GJ203702390 1

30.07.2013, 23:15

crd ca albusul nu a fost batut f f bine treb batut tare ca pt bezea mai ancearc-o . odata succes

T I M E A 1

31.07.2013, 21:06

scuze ca nu am vazut Cami mai repede mesajul tau. Dar cum zice si GJ... trebuie batute albusurile spuma si se intareste tare de la ness nu are cum sa se lase spuma

babi5 1

21.08.2013, 11:29

bianca92 1

14.11.2013, 19:28

minunata

- Andreea - 1

16.11.2013, 20:10

lanceamihaela09 1

16.11.2013, 23:33

Foarte foarte buna am incercat-o azi ,s-a mancat f repede

abstract01 1

17.11.2013, 02:16

ioana34 1

17.11.2013, 13:19

Buna prajitura!doar ca eu as schimba ceva.in loc de spuma ce se pune deasupra ,as pune frisca in combinatie cu cafea!

ioana34 1

17.11.2013, 13:21

si inca cevaaaaa!!!puneti si praf de copt ,altfel riscati sa nu aveti ce taia in 2

gaby_duceag 1

17.11.2013, 13:24

ioana, ioana...
1) pe acest site nu este acceptata critica. daca vii cu gand bun, ramai, daca vii cu mistouri, mergi mai departe
2)daca schimbi crema devine ..o alta prajitura, iar daca bati BINE albusurile, blatul creste CU SAU FARA praf de copt

T I M E A 1

17.11.2013, 13:51

Ioana, asta e varianta mea si nu trebuie neaparat sa iti placa . Si sunt blaturi care se fac si fara praf de copt, te poti documenta.

iry-gabriela 1

20.11.2013, 13:18

Cristina2014 1

04.12.2013, 15:30

foarte buna prajitura, am facut-o si eu si a iesit super, doar ca am patit-o si eu cu spuma de ness care s-a evaporat si nu a ramas asa frumoasa ca atunci cand am facut-o, dar chiar si asa a fost foarte delicioasa, o sa o fac din nou si o sa bat albusurile alea de o sa le iasa fulgii sa stea tepene mai mult

LILIANAc 1

04.12.2013, 18:53

daca le bati bine albusurile pana iti stralucesc sa aiba luciu nu ti se evapora spuma.sta si 3 zile in frigider.timea super reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mini- tarte cu lamaie