Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de simona72 in Prajituri, 26 Dec 2013 | 245528 vizualizari
- Andreea - 1
Corinuta 1
O pun la favo pentru rev, ca si asa mi-au ramas albusuri de la lichiorul de oua
mirela0911 1
e minunata!
Geanina87 1
Nutika 1
Daca doriti sa scrieti cantitatea de mascarpone pt ca sunt cutii de 250 g si 500 g,multumesc frumos
simona72 1
Nutika, mascarpone 250 gr.
DIANA B 1
Uuuuuuuuuuuuuuu , cre'ca-i buna taaare
Cris2711 1
Am preparat-o si eu acum,sunt KO)dar a iesit super,pana maine,la frigiapoi sa vezi
gabriela1978 1
Galbenusurile nu se folosesc?
Nu Gabriela, nu se folosesc galbenusurile.
Multumesc Simona.Mai am o intrebare; Ce dimensiuni are tava?
ela 1
blatul se taie in doua??poza finala parca e doar cu blatul de jos dar pozele la tava arata cu doua blaturi
digrusu 1
Este delicioasa si usor de facut. Sotul si fiicele mele o adora. Merita facuta.
retete bune 1
hm,ce bine arata! daca as putea sa o iau din calculator ,as manca-o pe toata
Mai bine o faci tu Andra Multumesc de vizita!
Rahela Velicu 1
cred ca e delicioasa!
marcela1979 1
CosminManole 1
Blatul se baga la cuptor sau la frigider. Si daca la cuptor, la ce temp si cat timp?
La cuptor, la 170-180 grade pentru 20 minute.
TRIMITE COMENTARIU
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
pe 31.12 la 10:43
pe 31.12 la 10:09
pe 30.12 la 15:13
de Catalina L 8
pe 28.12 la 22:08
pe 28.12 la 21:41
6 comentarii
5 comentarii
8 voturi
7 voturi
Gherca Daniela
UrsanMihaela
Rocsi
RODIMUR 8
2166 puncte
Catalina L 8
1672 puncte
Rocsi 9
1388 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!