Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de simona72 in Prajituri, 26 Dec 2013 | 243104 vizualizari
- Andreea - 1
Corinuta 1
O pun la favo pentru rev, ca si asa mi-au ramas albusuri de la lichiorul de oua
mirela0911 1
e minunata!
Geanina87 1
Nutika 1
Daca doriti sa scrieti cantitatea de mascarpone pt ca sunt cutii de 250 g si 500 g,multumesc frumos
simona72 1
Nutika, mascarpone 250 gr.
DIANA B 1
Uuuuuuuuuuuuuuu , cre'ca-i buna taaare
Cris2711 1
Am preparat-o si eu acum,sunt KO)dar a iesit super,pana maine,la frigiapoi sa vezi
gabriela1978 1
Galbenusurile nu se folosesc?
Nu Gabriela, nu se folosesc galbenusurile.
Multumesc Simona.Mai am o intrebare; Ce dimensiuni are tava?
ela 1
blatul se taie in doua??poza finala parca e doar cu blatul de jos dar pozele la tava arata cu doua blaturi
digrusu 1
Este delicioasa si usor de facut. Sotul si fiicele mele o adora. Merita facuta.
retete bune 1
hm,ce bine arata! daca as putea sa o iau din calculator ,as manca-o pe toata
Mai bine o faci tu Andra Multumesc de vizita!
Rahela Velicu 1
cred ca e delicioasa!
marcela1979 1
CosminManole 1
Blatul se baga la cuptor sau la frigider. Si daca la cuptor, la ce temp si cat timp?
La cuptor, la 170-180 grade pentru 20 minute.
TRIMITE COMENTARIU
de Rocsi 9
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 22:09
de Bucataras 6
pe 28.06 la 15:45
pe 28.06 la 15:15
pe 28.06 la 10:59
de Retete_gustoase 1
pe 27.06 la 18:14
9 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
2 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
vasimur
Rocsi
oswaldandrei2003 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1353 puncte
oanapl 7
1012 puncte
Constelatialeu 9
1007 puncte
RODIMUR 8
973 puncte
Panacris 9
345 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Cofetarul Vesel 1
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!