Desert prajitura cu alune si ciocolata

de AndreeaLiță in Prajituri, 25 Noi 2017 | 1654 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blatul 1 :
  • 5 gălbenușuri
  • 150 g faina
  • 100 g zahar
  • 150 ml ulei
  • 150 ml lapte
  • 1 plic praf de copt
  • sare
  • 50 g ciocolată cu alune
  • Blatul 2 :
  • 5 albușuri
  • 100 g zahar
  • o jumătate ceașcă alune
  • scorțișoară
  • 2 linguri faina
  • sare
Portii: 24
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu alune si ciocolata:

Amestecam faina cu sarea și praful de copt. Mixam uleiul cu zaharul, apoi adaugam gălbenușurile, laptele, ciocolata razuita si amestecul de faina. Punem in tava tapetata cu hârtie de copt și coacem 30 de minute la 180 grade C. Mixam albușurile cu sare și zahar, apoi adaugam faina si scortisoara. Punem peste primul blat si presaram alunele tocate. Mai coacem 30 de minute la 180 grade C.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu alune si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu gem si nuca - Reteta delicioasa de post