Este o reteta de prajitura pe care o stiu de la mama mea. Este foarte buna si este una dintre retele mele prefarate de prajituri. Va recomand cu mare drag aceasta prajitura, deoarece este foarte delicioasa!!!
Blat: Amestecam bine zaharul cu ouale, apoi adaugam pe rand in compozitie laptele, uleiul, esenta de rom si praful de copt. Incorporam treptat faina in compozitie pana obtinem un aluat ca de paine. Il impartim in 6 bucati si coacem fiecare foaie pe dosul unei tavi (unsa cu ulei si pudrata cu faina) 10 minute la 180 C.
Crema: Topim zaharul, apoi turnam faina si nucile si amestecam totul foarte bine. Luam crema de pe foc si adaugam putin cate putin laptele. Dupa ce am turnat tot laptele, punem crema pe foc, iar cand incepe sa se ingroase o putem lua. Dupa ce s-a racit putin, punem margarina si amestecam totul foarte bine.
Glazura: Topim pe foc ingredientele si le amestecam bine pana se omogenizeaza foarte bine iar glazura este gata.
Asamblarea prajiturii: Pe prima foaie vom pune un strat de crema si vom continua asa si cu celelalte foi iar pe ultima foaie punem glazura. Lasam la rece 4 ore prajitura, apoi poate fi servita!!!