Pentru aluat, ouale se bat cu un praf de sare, apoi se adauga faina si se framanta.
Aluatul se imparte in 4 parti egale, se rotunjesc in palma si se lasa 30min, apoi se intind subtire.
Prima foaie se unge cu unt rece, iar deasupra se pune a 2-a foaie. Amandoua se intind cu sucitorul cat se poate de bine, apoi se impaturesc in 3, se acopera cu foaie de prospetime si se baga in frigider pentru alte 30min.
La fel se procedeaza si cu celelalte 2 foi.
Pentru umplutura, se amesteca toate ingredientele si se lasa putin la rece.
Foile se intind subtire.
Se unge cu unt o tava, se pune prima foaie, umplutura si a 2-a foaie.
Ultima foaie se inteapa cu furculita din loc in loc, apoi se unge cu unt topit si se presara zahar brun pe deasupra.
Se baga la cuptorul preincalzit, la 160 grade C, pentru 35-40 min.