Am tras cu ochiul ici si colo si m-am pus pe treaba, mai ales ca tot vroiam sa incerc zaharul din nectar de cocos.....
Mai intai m-am ocupat de umplutura, am curatat si ras merele, le-am stors si le-am pus in tigaia wok, am adaugat zaharul si le-am calit cca. 20 min, apoi am adaugat si scortisoara. Am lasat sa se racoreasca pana am facut aluatul.
Aluat. In bolul de la mixer am pus zaharul, ouale, zaharul vanilat, coaja de lamaie, iaurtul si uleiul si am mixat bine, apoi am adaugat faina si praful de copt si am omogenizat aluatul. Am luat tava ( am o tava reglabila si a reglat-o sa fie aproximativ patrata 26-26 cm ) am tapetat-o cu hartie de copt si am turnat jumatate din aluat, am dat tava la cuptorul preincalzit la 170 grade C, pentru cca 10-15 min, apoi am scos tava am intins merele calite si deasupra am turnat restul de aluat si am dat din nou tava la cuptor pentru cca 20 min sau pana incepe sa se rumeneasca frumos.
Se scoate din cuptor si se lasa la racit ( eu n-am avut rabdare ca-mi era pofta, prea mirosea frumos), apoi se portioneaza si se pudreaza cu zahar.