Fursecuri floricele cu unt(Butterblumen)

de marieta in Prajituri, 18 Dec 2011 | 9170 vizualizari

 

bune!

 

INGREDIENTE

  • 350g unt,
  • 210 g zahar,
  • 500g faina,
  • 2 galbenusuri,
  • coaja de lamaie rasa,
  • esenta de vanilie,
  • gem de diferite culori,
  • nutela
Portii: 20
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri floricele cu unt(Butterblumen):

din toate ingredientele se framanta un aluat care se infasoara in folie si se lasa de seara pana dimineata,apoi dimineata se taie bucati din aluat care se intind si apoi se taie cu forma de floricica.

unele se decupeaza in mijloc cu o forma mica sau un dop de plastic.

trebuie atentie cate sunt fara gaura atatea trebuie cu gaura.

se coc la foc potrivit dar sa nu se rumeneasca prea tare.

calde cele cu gaura se dau prin zahar pudra.

se pune cate putin gem pe floricica fara gaura si se pune cea cu gaura.

se pastreaza mult timp in cutii de tabla captusite cu hartie de copt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri floricele cu unt(Butterblumen)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede cu gem de prune