Desert placinta cu branza si stafide

de ralu_ca in Prajituri, 2 Feb 2013 | 79224 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie placinta bella
  • 6 + 2 oua
  • 1 kg branza dulce
  • o bucata branza sarata
  • 1 lingura smantana
  • zahar vanilat
  • coaja de lamaie
  • esente vanilie, rom, lamaie
  • 2-3 linguri zahar
  • 1 lingura gris
  • stafide
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert placinta cu branza si stafide:

Intr-un castron batem 6 oua cu telul, adaugam zaharul vanilat, esentele dupa gust, coaja de lamaie, si amestecam pana se omogenizeaza. Apoi adaugam branza dulce, branza sarata data prin razatoare, smantana, zaharul, grisul si stafidele si se obtine o compozitie omogena.

Pregatim o tava pe care o ungem cu putin ulei, punem jumatate din foi una cate una, unse intre ele de fiecare data cu putin ulei, la mijloc se pune toata compozitia, apoi celelalte foi ramase. Deasupra se unge cu doua oua batute bine.

Intotdeauna, inainte sa introduceti tava la cuptor, placinta se portioneaza, astfel incat dupa ce s-a rumenit, se taie mult mai usor.

Se introduce la cuptor si in 40 minute placinta este gata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert placinta cu branza si stafide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza de vaci si stafide