Desert pasca fara aluat

de Xandrinne in Dulciuri, 12 Apr 2018 | 3409 vizualizari

 

Bunatati de Paste...
 
O reteta descoperita pe blogul Teodorei, care mi-a placut foarte mult!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua,
  • 200 g zahar pudra,
  • coaja de lamaie, un praf de sare,
  • 750 g ricotta,
  • 50 g faina,
  • 150 g mix de fructe,
  • esenta de rom.
Portii: 16
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pasca fara aluat:

Mai intai am incins cuptorul la 180° C si am pregatit o tava de copt rotunda (diametru 20 cm, a lui Teo, a mea a avut 24 cm).

Am pus mixul de fructe intr-un bol impreuna cu esenta de rom si am turnat apa fierbinte sa le acopere.

In bolul mixerului (sau intr-un bol incapator, depinde ce aveti la indemana) am pus galbenusurile, coaja de lamaie, putina sare si zaharul si am mixat pana isi dubleaza volumul. Am adaugat ricotta si faina si am amestecat.

Am scurs mixul de fructe de apa si l-am  adaugat in compozitie. Separat am mixat albusurile pana au devenit o spuma ferma, pe care am incorporat-o cu miscari lente in compozitia de galbenusuri.

 Am turnat compozitia de pasca fara aluat in tava pregatita si am dat-o la cuptor pentru cca. 40 de minute.

 Odata coapta, am lasat pasca sa se raceasca complet.

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pasca fara aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Halloween Cupcakes