De fapt acestia sunt niste minipapanasi,asa, mai de dieta, sa para ca mananci 2 papanasi care abia fac cat unul normal.
Intr-un castron punem branza, ouale, zaharul, sarea, zaharul vanilat si coaja de lamaie. Omogenizam bine compozitia. Adaugam faina si praful de copt si amestecam cu varful degetelor un aluat usor lipicios. Pe un blat de lemn presaram putina faina. Intindem cu sucitorul aluatul in grosime de 7-8 mm. Cu o cana sau o forma rotunda decupam cercuri(largimea gurii paharului trebuie sa fie in functie de cat de mari vrem sa fie papanasii). Cu un dui facem o gaura in mijloc. Aluatul care ramane intre cercuri il strangem , il intindem sub forma de sul si taiem tot atatea bucati cate cercuri avem.Fiecarei bucatica ii dam forma de minge. Coacem pe rand papanasii in ulei incins. Scoatem papanasii pe hartie absorbanta. Servim papanasii cu dulceata (de preferat de afine) si smantana.