Desert papanasi moldovenesti

de Bya Ralu in Dulciuri, 24 Ian 2021 | 2302 vizualizari

 

am facut dupa reteta lui Miha initial,dupa am mai completat cu gris ,era prea moale compozitia https://dulciurifeldefel.ro/papanasi-moldovenesti/papanasi-moldovenesti-4/

 

INGREDIENTE

  • 500 gr branza de vaci
  • 2 oua
  • 4-5 linguri zahar
  • 6 linguri faina
  • esenta vanilie
  • optional gris daca este prea moale
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert papanasi moldovenesti:

Branza de vaci se pune intr-un castron, adaugam zaharul si ouale si amestecam.

Se pune esenta de vanilie si faina.

Compozitia trebuie sa fie mai tare,nu apoasa,eu am mai adaugat gris si am lasat circa 10 minute deoparte compozitia.

Intr-o tigaie punem ulei la incis,iar cu o lingura punem din compozitia de papanasi la prajit.

Se scot pe un servet de hartie,pentru a absoarbe uleiul in exces.

Se servesc atat calzi cat si reci,cu smantana si dulceata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert papanasi moldovenesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Tipuri de brânză Gorgonzola Picantă. Oferă cel mai interesant contrast de arome!
Brânza Gorgonzola, brânză italiană tradițională, vine în două varietăți principale: Gorgonzola Dulce și Gorgonzola... citeste mai mult
Tipuri de brânză Gorgonzola Picantă. Oferă cel mai interesant contrast de arome!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor cu branza de vaci (fierti)