Cand unii au pofta, altii executa....nu dau nume.....m-am inspirat de la Jamila. Eu am facut cantitate dubla, ca au fost multi pofticiosi.....I-am facut cu dulceata de zmeura, iubesc zmeura si cum anul trecut m-a rasplatit ca am ingrijit-o, am facut dulceata din belsug.
Intr-un castron incapator am pus branza, ouale, sarea, zaharul vanilat, zaharul brun si coaja de portocala. Am amestecat bine, apoi am adaugat bicarbonatul de sodiu si faina cernuta. Am omogenizat compozitia apoi am impartit in bile mari ( cca 80 g) si bilute mici, in total 16 mari si 16 mici. Fiecare bila mare am aplatizat-o si am facut o gaura-n mijloc, ca un covrig mai gros. Am pus tigaia cu ulei la incins, apoi am prajit papanasii si pe o parte si pe alta. I-am scos din tigaie pe un servet care sa absoarba surplusul de ulei.
Asamblare: Am asezat papanasul cu gaura pe farfurie, am pus in mijloc dulceata de zmeura, am asezat bila de papanas deasupra, apoi am turnat smantana si sirop din dulceata. Eu am folosit doua feluri de smantana, o smantana groasa 30 % grasime si o smantana mai lichida 32 % grasime ( smantana pentru frisca), le-am amestecat si am obtinut un ''sos'' de smantana, nici gros dar nici foarte lichid. Sa aveti pofta !