Ochelari din foietaj cu Nutella

de nadea68 in Dulciuri, 5 Apr 2014 | 7346 vizualizari

 

Rapid si bun ...

 

INGREDIENTE

  • un pachet foietaj proaspat (300 g)
  • 4-5 linguri nutella
  • zahar pudra
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ochelari din foietaj cu Nutella:

Aluatul foietaj il scoatem din frigider si-l lasam 15 minute la temperatura camerei.Daca aveti foietaj congelat se lasa la decongelat.

Intindem aluatul foietaj pe masa de lucru.

Deasupra intindem nutella intr-un strat subtire sau mai gros,dupa preferinte :).

Rulam foietajul din ambele parti pana la jumatate,cand se unesc.vezi poza.

Taiem felioare foietajul cu un cutit ascutit -1,5 cm,fiecare felie.

Luam o tava de cuptor ,o acoperim cu hartie de copt.

Incalzim cuptorul la 180°

Asezam ochelarii din foietaj pe tava,cu mica distanta intre ele.

Bagam la cuptor 20-30 minute-depinde de cuptorul fiecaruia,pana se rumenesc frumos.

Cand sunt gata ii scoatem,lasam la racit si servim cu zahar pudra :)

 

 

TIPS-URI

1

in loc de nutella se poate folosi dulceata

Daca ti-a placut reteta noastra "Ochelari din foietaj cu Nutella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu crema de ciocolata