Desert panna cotta cu cafea si ciocolata

de Catalina L in Dulciuri, 2 Apr 2021 | 2856 vizualizari

 

Ce-mi plac deserturile parfumate cu cafea.
https://www.blogulluicatalina.com/2021/03/panna-cotta-cu-cafea-si-ciocolata.html

 

INGREDIENTE

  • 300 ml lapte de migdale
  • 250 ml de smantana lichida
  • 2 plicuri de 2g de cafea instant
  • 1 plic de 6 g de gelatina pudra
  • 2 linguri bune de indulcitor natural erithritol (sau 3 de zahar)
  • 3 patrate de ciocolata neagra 100%
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert panna cotta cu cafea si ciocolata:

Amestecati bine gelatina pudra cu 50 ml de lapte de migdale rece.

Intr-o cratita incalziti restul de lapte cu smantana, indulcitorul si cafeaua. 

Amestecati si cand da sa fiarba varsati gelatina si amestecati bine.

Luati de pe foc. Varsati in verine sau in ramechine.

Taiati ciocolata bucatele si puneti in fiecare portie.

Lasati sa se raceasca la temperatura ambianta apoi dati la rece cel putin 3 ore.

Minunat si usor acest desert !

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert panna cotta cu cafea si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de prajitura cu cafea si bailey's