Desert pandispan cu capsuni

de Rahela Velicu in Prajituri, 8 Iun 2018 | 3711 vizualizari

 

Aromata, pufoasa, delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 linguri de faina
  • 6 linguri de ulei
  • 7 linguri de zahar
  • 200 g capsuni
  • 2 linguri de cacao
  • 1 plic de praf de copt
  • esenta de rom
  • esenta de vanilie
  • zahar pudra
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pandispan cu capsuni:

Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile la batem spuma cu zaharul. Galbenusurile le amestecam cu uleiul, apoi le adaugam albusurilor. Le incorporam bine si adaugam treptat faina si praful de copt.

Separam compozitia in 2 boluri. Intr-un bol adaugam un strop de esenta de vanilie. In celalalt bol adaugam 2 linguri de cacao si esenta de rom.

Punem compozitia maro in tava tapetata cu hartie de copt, adaugam capsunile taiate in 6 si apoi compozitia alba.

Dam pandispanul la cuptor pentru 30-35 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.

Cand este gata, pudram cu zahar pudra.

   

 

TIPS-URI

1

Se poate face cu orice alte fructe de sezon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pandispan cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]