Desert pandispan cu capsuni

de Bya Ralu in Prajituri, 22 Mai 2018 | 4619 vizualizari

 

Am facut dupa reteta oanei, ea il facuse la crock pot, dar nu aveam atata timp :) https://www.bucataras.ro/retete/pandispan-cu-capsuni-la-crockpot-70736.html

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri zahar pudra
  • 4 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • esenta de vanilie
  • capsuni proaspete
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pandispan cu capsuni:

Se separa albusurile de galbenusuri.

Se mixeaza galbenusurile cu zaharul, dupa care se adauga faina treptat si esenta de vanilie.

Albusuriile se mixeaza separat cu un praf de sare pana se obtine o bezea.

Se pune treptat din bezeaua de albusuri peste galbenusuri si se amesteca cu o spatula, de jos in sus, pana avem o compozitie omogena.

Intr-o tava pune hartie de copt, turnam compozitia si deasupra punem capsuni taiate dupa forma dorita.

Se da la cuptor 30-40 minute.

Se lasa sa se raceasca, dupa care se presara zahar pudra

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pandispan cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Amandina