U pandispan aromat si foarte usor de preparat :)
Mai intai pregatim blatul: mixam albusurile spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Galbenusurile le amestecam cu uleiul ca la maioneza si le punem usor peste albusurile batute, amestecand cu o lingura de lemn. Adaugam treptat si faina amestecata cu praful de copt si incorporam bine.
Separam compozitia in 2 boluri. Intr-unul dintre ele, punem 3 linguri de cacao si amestecam bine.
Tapetam tava cu hartie de copt si punem intai o lingura de compozitie alba, apoi o lingura de compozitie maro si tot asa pana cand terminam.
Presaram deasupra capsune taiate in 4 sau in 6. Dam la cuptorul preincalzit, la 200 de grade C, pentru 30 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.
Pudram cu zahar pudra.
1
Am folosit o tava mare, rotunda, cu 30 de cm diametru.
2
Capsune se pot adauga si in compozitie, nu doar deasupra.