Am zis sa ma imprietenesc cu noul meu prieten ''cioroi'' de clasa inalta si am pregatit o negresa de post. Ne-am cam aburit reciproc dar pana la urma am scos-o la capat.
Mai intai am pregatit compozitia. Intr-un castron am amestecat ingredientele uscate, faina, zahar, praf de copt si cacao, apoi am adaugat uleiul si apa minerala si am omogenizat. La final am incorporat gemul de caise si nuca taiata grosier. Vasul aparatului crockpot l-am tapetat cu hartie de copt, am turnat compozitia si am nivelat-o. Am asezat vasul in aparat, am setat functia de coacere, la 180 grade pentru 1 si 20 min. Mai intai aparatul se incalzeste la 180 grade si apoi incepe timpul de gatire. Eu mi-am vazut de treaba, aparatul si-a vazut de treaba lui. Am facut testul cu scobitoarea, fiind o negresa cu blat umed , nu trebuie sa va speriati ca e mai lipicioasa la suprafata. Am scos negresa din vas, am lasat-o sa se raceasca apoi am portionat-o si am glazurat-o cu siropul facut din apa, zahar si cacao, fiert la foc mic pana incepe sa se ingroase .Am decorat cu zmeura si fulgi de migdale.