Desert negresa de post cu dulceata de visine si nuca

de reisnaor_2006 in Prajituri, 16 Noi 2017 | 23871 vizualizari

 

Desert negresa de post cu dulceata de visine si nuca
Un deliciu care dispare de pe farfurie cat ai bate din palme si care nici nu-i greu de preparat.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Desert negresa de post cu dulceata de visine si nuca
  • 2 cani de apa minerala
  • 2 cani de zahar
  • 3,5 cani de faina
  • 6 linguri de cacao
  • 6 linguri de ulei
  • 1 praf de copt
  • 1 borcan de dulceata de visine
  • 100 gr nuca macinata
  • Glazura
  • 3 linguri de zahar
  • 2 linguri de cacao
  • 1 lingura de ulei
  • 3 linguri de apa
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert negresa de post cu dulceata de visine si nuca:

Cum se prepara Desert negresa de post cu dulceata de visine si nuca

Intr-un bol amestecam faina, cacaua si praful de copt. In apa minerala dizolvam zaharul si o adaugam peste faina impreuna cu uleiul. Omogenizam bine compozitia si adaugam dulceata

  Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si o dam la cuptor, la 180 de grade C. Facem testul cu scobitoarea.

   Intre timp, pregatim glazura. Intr-o cratita punem zaharul,cacaua, uleiul, apa si omogenizam bine, amestecam pana cand obtinem consistenta dorita.

   Turnam glazura peste prajitura. Cand s-a racit, presaram nuca macinata. Servim cu ice caffe latte sau ice tea.

Recomandam si cheesecake fara coacere

   Pofta buna!

TIPS-URI

1

Putem folosi ce dulceata dorim.

2

In loc de nuca, puteti pune si fulgi de cocos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa de post cu dulceata de visine si nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

dantes 1

18.11.2017, 09:47

Delicioasa!

BDinu24 1

04.03.2018, 12:44

de ce nu se transmite gramajul la cana si dimensiunea tavii??

AnaSandu 1

08.07.2018, 16:53

apa minerala poate fi inlocuita de apa simpla------ - --

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Churros reteta traditionala spaniola

ieri la 23:28

Tort cu visine, iaurt si bezea

de Rocsi 9

ieri la 19:50

Rețetă delicioasă de tacos cu căpșuni - Desertul perfect de vară

ieri la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu gem de prune si nuci - de post