Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Topim ciocolata cu untul si laptele. Mixam doua oua cu sarea si 100 g zahar, pana devin spumoase.
Peste oua, adaugam amestecul de ciocolata, unt si lapte si omogenizam bine. La final, adaugam faina amestecata cu praful de copt.
Pentru compozitia de branza, mixam oul ramas cu crema de branza si zaharul pudra.
Distribuim compozitia cu ciocolata in tava cu hartie de copt, adaugam apoi, crema de branza si, cu ajutorul unui cutit, marmoram putin prajitura, pentru un aspect frumos.
Introducem tava in cuptorul incins, pentru 30-35 de minute.
Dupa ce se raceste, o portionam si o servim pudrata putin.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola