Desert negresa

de Studenta_la_cratita in Prajituri, 12 Mar 2018 | 3685 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet unt (200 g)
  • 2 pahare zahar (200 g)
  • 150 g faina
  • 3 oua
  • 1 mana de nuci
  • 1/2 pahar lapte
  • 1 lingurita bicarbonat/amoniac
  • 50 g cacao
  • 1 pachet glazura Dr Oetker
  • fulgi de cocos
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert negresa:

Untul, laptele, zaharul si cacaua se pun la foc pana cand se leaga compozitia. Dupa ce s-a racit, se pun galbenusurile unul cate unul, faina, amoniacul stins cu putina lamaie, aronele, nucile, albusul batut spuma.

Se toarna compozitia in tava unsa si tapetata si se da la cuptor.

Dupa ce a trecut testul scobitorii, sa lasa sa se raceasca, apoi se glazureaza si se presara fulgii de cocos

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]