Un desert la indemana oricui .Nu trebuie sa stai la caldura cuptorului,sa stai sa ornezi sau sa coci foi pe dosul tavii.Asa-i ca va tenteaza?
Ia o cratita de 3 l.
Pune zaharul la caramelizat.
Cand zaharul este fluid, adauga nuca pisata.
Adauga nuca si amesteca repede pentru omogenizare.
Peste compozitie toarna 100 ml.apa calda si lasa pe foc 3-4 minute.
La sfarsit pune margarina si amesteca, cu fermitate circa 5 minute.
Cand crema este legata se imparte in 4 parti.
Pune o foaie de napolitane pe o tava.
Intinde peste foaia de napolitana o parte din crema si intinde cu ajutorul unui cutit cu lama lata.
Se procedeaza la fel cu celelalte foi si restul de crema.
La final se obtine o prajitura cu 5 foi si 4 straturi de crema.
Peste ultima foaie de napolitana se aseaza o alta tava sau un tocator si o greutate.
Prajitura se taie peste cateva ore sau a doua zi.