Desert mucenici muntenesti

de UrsanMihaela in Dulciuri, 9 Mar 2018 | 2180 vizualizari

 

De cand ma stiu am asteptat cu bucurie sa pregatesc mucenicii muntenesti.

 

INGREDIENTE

  • 400 g covrigei vanilati din comert
  • 300 g nuci
  • 1 plic vanili
  • zahar, dupa gust
  • coaja de lamaie
  • scortisoara
  • 3 litri de apa
  • sare, dupa gust
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert mucenici muntenesti:

   Se pune apa cu putina sare la fiert. Cand da in clocot, se adauga zaharul, dupa gust si mai clocoteste un clocot, doua, pe urma se adauga covrigeii vanilati.
   Dupa ce se inmoaie usor covrigeii, se adauga aromele dorite, nuca taiata marunt si se amestecă ușor si se acopera cu un capac.

TIPS-URI

1

Nu se pune scorțișoara în oală în timpul fierberii, va deveni ușor cleioasă compozitia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert mucenici muntenesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Egipteana