Eheeeeeeeeeeee,ma gandeam de ceva timp la acest desert!Asa ca,am gasit blatul de Kadayf si n-am stat pe ganduri,l-am cumparat! Este un desrt usor si destul de lesne de preparat.Ca orice gospodina, l-am adaptat dupa gustul meu.Nu am facut sirop de zahar cu rom .Eu am pus sirop din compotul de visine.Cred ca si voua vi se intampla sa nu respectati reteta,ci s-o adaptati pe gustul vostru!
Se desface folia de deasupra blatului, se mai portioneaza cu ajutorul unui cutit pentru a patrunde siropul. Blatul Kadayfului trebuie sa fie bine insiropat.
Cat asteptam sa patrunda siropul, ne ocupam de frisca.
Intr-un vas de mixer se pune frisca. Cu ajutorul mixerului se bate frisca. Cand incepe sa se ingroase, pune zaharul si vanilia.
Frisca batuta pana sta pe teluri se pune intr-un poch sau o punga de plastic careia ii taiem un colt, si punem frisca peste blat.