Desert jeleu de cafea

de dantes in Dulciuri, 11 Sep 2021 | 3045 vizualizari

 

Retete de suflet
Un desert foarte apreciat de Japonezi. Recomandat doar adultilor este foarte racoritor.

 

INGREDIENTE

  • Cafea 500 ml.
  • Zahar 29 g
  • Gelatina 10 g
  • Frisca,fructe dupa preferinte
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert jeleu de cafea:

Preparam cafeaua in functie dupa cum preferam ca tarie si aroma.

Amestecam gelatina cu putina apa rece si o lasam asa circa 10 minute.

Intr-un vas punem cafeaua si gelatina,amestecam continu la foc mic pana se dizolva gelatina.

Oprim focul si adaugam zaharul in functie de cat de dulce preferam jeleul,se poate si fara zahar.

Se toarna compozitia in patru cesti sau forme si se da la frigider circa doua ore pana se intareste

Se decoreaza cu frisca si fructe dupa preferinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert jeleu de cafea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert profiterol