Bezele

de Criss in Dulciuri, 12 Oct 2011 | 14568 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -3 albusuri de ou
  • -175 g zahar
  • -1/2 lingurita zeama de lamaie
  • -1/2 lingurita amidon alimentar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele:

Albusurile se bat spuma tare. Se adauga treptat zaharul si se bate pana se topeste zaharul. La final se adauga amidonul si zeama de lamaie care are rolul de a face bezelele crocante in exterior. Bezeaua trebuie sa fie lucioasa si teapana, daca rasturnati castronul, ea nu trebuie sa curga deloc. Spuma rezultata se pune intr-un posh si pe hartie de copt se spriteaza bezelele de marimea dorita.

Cred ca au iesit acceptabile, desi bezelele nu sunt punctul meu forte. Se pune tava pe treapta din mijloc a aragazului iar dedesubt e bine sa mai punem o tava pentru a le proteja. Bezelele trebuie uscate in cuptor, cu usa intredeschisa aproximativ 60 minute. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

LC 1

06.04.2012, 00:21

când eram mai mică eram înnebunită după ele...chiar nu am mai mâncat de mult timp..

Criss 1

06.04.2012, 10:29

Multumesc dragele mele.

Criss 1

06.04.2012, 10:29

Lady, si mie imi placeau insa acum nu-mi mai plac la fel de mult. Prefer pricomigdalele.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bezele