Desert inghetata de cirese

de mirela0911 in Dulciuri, 26 Iun 2017 | 4239 vizualizari

 

Pentru ca e sezonul lor si pentru ca e foarte cald, ne rasfatam cu o inghetata racoroasa, cremoasa si delicioasa! :X
Se prepara rapid, doar statul la congelator dureaza.

 

INGREDIENTE

  • 400 ml frisca lichida
  • 300 g cirese
  • 50 g zahar pudra vanilat
  • 2 lg lichior Amaretto
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert inghetata de cirese:

Se spala bine ciresele si se scot samburii. Se dau prin blender, dar nu foarte mult, sa ramana si bucatele. Frisca se mixeaza impreuna cu zaharul pudra vanilat pana incepe sa se intareasca, dar nu foarte tare. Se adauga ciresele si lichiorul si se omogenizeaza bine. 

Se toarna amestecul intr-o cutie si se da la congelator. Dupa o ora, se scoate si se amesteca pentru a nu face cristale de gheata. Se da din nou la congelator si se mai repeta operatiunea inca de doua ori, la interval de doua ore. 

Se serveste cu mare pofta pe caldura asta!

TIPS-URI

1

Se pot folosi orice fructe de sezon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata de cirese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort doua inimi gemene