Inghetata de ciocolata curcubeu pe cerul gurii, dar si calorii..............:)))))))
Pune 200 ml smântână intr-o cratiță și pune pe foc.
Ciocolata rupe-o in bucăti mici.
Adaugă ciocolata in smântâna adusă la punctul de fierbere.
Ia vasul de pe foc și amestecă până la încorporare completă.
Lasă compoziția la răcit.
Mixează cele 200 ml smântână pentru frișcă.
Pune mascarpone intr-un vas și mixează-o 2-3 minute.
Adaugă peste mascarpone, ciocolata răcită. Mixează 1 minut.
Toarnă compoziția peste frișcă și mixează pentru încorporare.
Toată compoziția este transferată in vase pentru congelator.
Lasă la congelator 2-3 ore înainte de a consuma.
Să vă fie de folos!
1
Compoziția de ciocolată cu mascarpone se adaugă peste frișcă puțin câte puțin (câte o lingura)