Desert inghetata de caramel

de cristina1985 in Dulciuri, 26 Sep 2018 | 2450 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 ml frisca lichida
  • 1 cutie mica lapte condensat caramelizat (397 g)
  • 1 lingurita zeama de lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert inghetata de caramel:

Frisca lichida se bate spuma tare. Se adauga 1 lingurita zeama de lamaie pentru nu se intari prea tare (sa se poata lua usor cu lingura). Laptele condensat se incalzeste la foc mic, amestecand. Cand crema devine mai fluida, se inchide focul.

Se pune 1/2 din cantitatea de frisca, intr-un vas cu diametru de 19 cm, apoi un strat de caramel, alt strat de frisca si iar caramel. Se ia o furculita si se amesteca in bol, pana capata un aspect placut si se amesteca ingredientele. Se tine la congelator peste noapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata de caramel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu mere caramelizate si frisca