Desert "inghetat" de mure si cocos

de daniastefania in Prajituri, 4 Oct 2015 | 3846 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g mure congelate
  • 170 g nuca de cocos
  • 200 ml iaur natur
  • Zahar dupa gust
  • 1 plic gelatina
Portii: 24
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert "inghetat" de mure si cocos:

Punem gelatina la inmuiat in putina apa rece. Murele congelate le punem intr-un vas cu 100 g zahar. Le punem pe foc si le lasam sa fiarba 10 minute. Apoi dam amestecul prin strecuratoare, sa scapam de seminte. In siropul obtinut adaugam gelatina. Amestecam sa se dizolve. Apoi mai adaugam cam 100 gr zahar.

Gustam si in functie de cat de dulce ne place, mai putem adauga zahar. Apoi adaugam cocosul. Amestecam totul bine, sa se omogenizeze. Turnam compozitia intr-o tava de chec tapetata cu folie transparenta. Dam la congelator peste noapte. Apoi rasturam desertul pe o farfurie, feliem si servim.

Un desert mai neobisnuit, dar foarte bun, bineinteles pentru cei carora le place cocosul. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert "inghetat" de mure si cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu iaurt si mure