Intr-un vas mixam albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam pana se topeste
Galbenusurile le mixam cu uleiul, dupa care adaugam iaurtul si mixam pana ce se omogenizeaza, adaugam faina amestecata cu praful de copt si amestecam cu o lingura.
Adaugam 1/2 din spuma de albusuri, amestecam cu lingura cu miscari usoare, iar cand s-a incorporat adaugam spuma ramasa, coaja de lamaie si esenta, amestecand din nou pana ce s-a incorporat spuma.
Adaugam compozitia (din care am oprit un cateva linguri) in tava tapetata cu ulei si faina.
Adaugam afinele deasupra si apasam putin cu lingura sa intre in compozitie.
Deasupra adaugam compozitia ramasa amestecata cu cacao si deasupra nucile tocate.
Dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea (180 de grade, aprox 45 de minute).
Lasam sa se raceasca in tava cca 10 min, dupa care le scoatem pe un gratar pana ce se raceste complet.