Desert gogosi cu lingura

de Lau in Dulciuri, 20 Apr 2017 | 5533 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 3 linguri zahar
  • esenta de vanilie
  • 200 g iaurt
  • 100 g lapte condesat
  • 400 g faina
  • un praf de sare
  • 1 praf de copt
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert gogosi cu lingura:

Intr-un bol, batem ouale cu zaharul pana ce se dizolva. Adaugam iaurtul, laptele condesat, praful de copt, esenta. Amestecam bine, dupa care adaugam treptat faina, pana ce rezulta un aluat mai gros ca cel de clatite.

Intr-un ceaun, incalzim bine uleiul si, cu lingura trecuta prin apa rece, se ia din aluat si se toarna in ulei, se prajesc pe ambele parti.

Se scot pe un prosop de bucatarie si se pudreaza cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert gogosi cu lingura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Lau 1

21.04.2017, 12:58

Ancutsa 1

22.04.2017, 19:15

Foarte gustoase!

oanapl 1

23.04.2017, 15:05

Ce bine arata! Ce pofta mi s-a facut!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert reteta de preparare a papanasilor cu branza proaspata de vaci